Mindui

Mindui tiimi

Sanna
Koskela​

Toimitusjohtaja, Keynote Speaker 

Olen innolla kehittämässä dataan pohjautuvaa mielen työhyvinvointia ja tulevaisuuden työelämän mentaalisia taitoja. 
 

Eeva Bamford-Tammi​

Kouluttaja

Autan työntekijöitänne löytämään keinoja huolehtia henkisestä hyvinvoinnista sekä esihenkilöitä ja yrityksen johtoa kehittämään taitojaan johtaa hyvinvointia.

Tutustu kouluttajiimme

Sanna Koskela

Sanna on Minduin perustaja, toimitusjohtaja ja Minduin päävalmentaja ja -kouluttaja. Sanna on työnsä ja koulutustensa kautta perehtynyt laajasti mielen mekanismeihin, dataan perustuvat mielen työhyvinvoinnin valmentamiseen sekä mielen työhyvinvoinnin elementteihin. Sannalla on vuosien kokemus erilaisten ihmisten valmentamisesta ja hän on kouluttanut ja valmentanut satoja henkilöitä. Sanna vastaa Minduin kasvusta, palvelukehityksestä sekä sisältöjen tuotannosta. Sanna on myös suosittu puhuja ja luennoitsija, jonka profiilit löydät myös mm. Puhujatorin, Work Goes Happy:n sivuilta.

  • Licensed Hypnotherapeutic Specialist
  • Mental Manager
  • Sertified Moodmetric -mittausten ammattilainen
  • DiSC Certified Trainer

Eeva Bamford-Tammi

Eeva on työskennellyt mielen hyvinvoinnin parissa ja HR tehtävissä kansainvälisissä organisaatioissa. HR-kokemuksensa kautta Eevalla on syvä ymmärrys mistä henkilöstön hyvinvointi muodostuu ja miten mielen työhyvinvointia tuetaan. Eeva on toinen Minduin päävalmentajista, vastaten myös englanninkielisistä koulutuksista ja valmennuksista. Eeva toimii Minduin valmennusten ja taukosovelluksen äänitteiden sisältöjen tuotannossa.

  • Rentoutusohjaaja, Suggestoterapeutti SHL
  • Sertifioitu Business Coach
  • 8 vuotta HR-tehtävissä: työhyvinvointi, osaamisen kehittäminen, muutosjohtaminen, coaching

Asiantuntijaverkosto

Minduin kehittämiseen osallistuu useiden eri alojen ammattilaisia, kuten mielen palautumisen, työhyvinvoinnin ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä  terveysteknologian ja analytiikan asiantuntijoita.

Teemme vahvaa yhteistyötä Moodmetricin kanssa dataan pohjautuviin valmennuksiin ja mielen hyvinvointistrategioihin liittyen.

Lataa mielesi

lataa Mindui

Minduin äänitteet antavat tauon mielelle. Lataa applikaatio sovelluskaupasta ja aloita virkeämpi elämä.

Mindui Tauko mielessä. Sovellus rentoutumiseen ja jaksamiseen