Mindui

Mindui sovellus antaa tauon mielelle

Minduin tauko-sovellus on helppo, nopea ja tehokas tapa antaa mielellesi virkistävä, palauttava ja rentouttava paussi. Sovellus on mielen hyvinvoinnin ammattilaisten kehittämä ja koostuu päivän erilaisiin tilanteisiin suunnitelluista, mieleen vaikuttavista äänitteistä.

Mindui tauottaa päiväsi eri vaiheet

Minduin tauko-sovellus on helppo ja nopea, mutta tehokas tapa antaa mielellesi virkistävä, palauttava ja rentouttava paussi. Sovellus on mielen hyvinvoinnin ammattilaisten kehittämä ja koostuu päivän erilaisiin tilanteisiin suunnitelluista, mieleen vaikuttavista äänitteistä.

Kun kuuntelet äänitteitä säännöllisesti, mielesi oppii hyödyntämään taukoja aina tehokkaammin ja rentoutumaan paremmin.

Töihinlähtö

Töihinlähtö äänite auttaa fokusoimaan ja siirtää ajatukset työpäivään.

Kiireiset hetket

3-4 minuutin Minitauko päivän kiireisiin hetkiin. Auttaa kokoamaan ajatukset, antaa lisäenergiaa ja parantaa keskittymistä.

Perustauko

5-7 minuutin Miditauko tarjoaa perustaukoja työpäiviin, jolloin mieli saa rentoutua, voimaantua. Ajatukset ja tunteet tasaantuvat ja olostasi tulee energinen.

Työpäivän viimeiset tunnit

8-10 minuutin Maxitauko on tehokas mielen rauhoittaja, joka auttaa jaksamaan lopputyöpäivän. Uudistaa, palauttaa, antaa lisää energiaa ja parantaa keskittymistä.

Kotiinlähtö

Kuuntele kotiinlähtö siirtymä-äänitettä työpäivän päätteeksi tai kotimatkalla. Se auttaa jättämään työasiat pois mielestä ja auttaa keskittymään vapaa-ajan asioihin.

Nukahtaminen

15 minuutin uniäänite tyhjentää mielen unen tieltä. Laita äänite soimaan kun olet asettunut makaamaan sänkyyn ja anna mielelle hyvä tauko vielä ennen nukahtamista.

Kun haluat rentoutua

15 minuutin rentoutusmusiikki sopii ilta-aikaan, lenkille tai taustamusiikiksi työnteon lomaan. Lievittää stressiä ja rauhoittaa rytmiä.

Mihin Minduin tehokkuus perustuu?

Minduin äänitteissä hyödynnetään mielen mekanismeja, joiden avulla mieli saadaan rentoutumaan, virkistymään ja palautumaan. Äänitteet ovat rakennettu siten, että ne toimivat jokaisen kuuntelukerran jälkeen aina vaan paremmin. Toistojen kautta mieli kehittyy ja rentoutumisesta tulee nopeampaa ja syvempää. Tottumisen myötä myös virkistyminen tapahtuu entistä tehokkaammin.

Näin käytät Mindui taukosovellusta

  1. Lataa Mindui sovelluskaupasta
  2. Kirjaudu sisään työnantajasi anatamilla tunnuksilla
  3. Valitse hetkeen parhaimmin sopiva äänite äänikirjastosta tai ota käyttöön kolmen viikon ohjattu tauko-ohjelma. Äänitteet on jaeoteltu ajallisen keston perusteella mini, midi ja max taukoihin. Lisäksi voit valita äänitteitä siirtymät tai uni -kategorioista.
  4. Voit valita äänitteen lukijaksi miesäänen tai naisäänen.
  5. Ota hyvä asento, kuuntele äänite ja anna mielesi levätä hetki.

Työyhteisön peli

Haasta työyhteisösi huolehtimaan tauoista hauskan ja motivoivan pelin avulla.

  • Määritä haasteen pituus, taukojen määrä ja osallistujat.
  • Lataa sovellukseen vihjekuva haasteesta tai odotettavissa olevasta palkinnosta. Kuva peittyy pikseleillä. Jokainen kuunneltu tauko paljastaa kuvasta yhden pienen ruudun ja näin kuva ilmestyy vähitellen näkyviin haasteen edetessä.
  • Tiimi pelaa Minduin peliä yhdessä. Sama kuva, ja sen paljastuminen, näkyy kaikille samaan tahtiin. Tavoitteen saavuttamiseen tarvitaan kaikkien osallistumista.

”Työyhteisön peli motivoi pitämään taukoja. Yksin ei välttämättä tulisi pidettyä taukoa, mutta sopiva ryhmänpaine kannustaa siihen. ” -Asiakaspalaute

”Taukohaaste on hauska. Kahvihuoneessa arvuutellaan, että mikähän palkinto mahtaa olla kyseessä. Arvaukset ovat olleet todella hulvattomia, kun kuvasta on välillä mahdotonta saada etukäteen selvää. Olemme kehittäneet erillisen palkinnon myös siihen, että kuka arvaa esiin ilmestyvän kuvan ensimmäisenä oikein.” -Asiakaspalaute

Lataa mielesi

lataa Mindui

Minduin äänitteet antavat tauon mielelle. Lataa sovellus sovelluskaupasta ja aloita virkeämpi elämä.

Mindui Tauko mielessä. Sovellus rentoutumiseen ja jaksamiseen

Lataa mielesi

lataa Mindui

Minduin äänitteet antavat tauon mielelle. Lataa applikaatio sovelluskaupasta ja aloita virkeämpi elämä.

Mindui Tauko mielessä. Sovellus rentoutumiseen ja jaksamiseen