Mindui

Dataan perustuvaa mielen valmennusta

Fyysisen kunnon mittaaminen on arkipäivää, mutta mielen hyvinvoinnin tila jää useimmiten arvailujen varaan. Mielen kuormitusta, palautumista ja mielen hyvinvoinnin tilaa voidaan nykyteknologian avulla mitata luotettavasti. Minduin mielen työhyvinvoinnin strategiat sekä valmennusohjelmat perustuvat mielen analytiikkaan, jonka ansiosta toimenpiteiden ja valmennusten tulokset ovat todennettavissa.

Me Minduin asiantuntijat olemme erikoistuneet mielen työhyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen. Me olemme myös kokeneita kouluttajia ja mentaalivalmentajia, jotka työskentelevät yksilöiden, tiimien ja työyhteisöjen kanssa.

Palvelun eteneminen

Minduin mielen työhyvinvoinnin yrityksille, työyhteisöille ja tiimeille suunnatut palvelut ovat tehokkaita valmiita kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu työelämän tarpeisiin. Toimintaan ohjaavat, dataan perustuvat palvelukokonaisuudet ovat mutkattomia ja vaivattomia toteuttaa myös arjen kiireen keskellä – silloin niitä useimmiten juuri tarvitaankin.

1 Alkukartoitus ja mielen työhyvinvoinnin nykytilan mittaus

2 Analyysi ja ryhmäraportti mittaustuloksista

3 Mielen työhyvinvoinnin strategian luonti ja läpikäynti

4 Strategiaan perustuvat valmennukset, koulutukset, ja taukosovelluksen käyttö

5 Loppukartoitus ja -mittaus, ennen-jälkeen tulosten analysointi

6 Strategian viimeistely, toimenpidesuositukset jatkoon sekä läpikäynti sidosryhmien kanssa

Miten mielen hyvinvointia mitataan?

Älyrannekkeet, -kellot ja -sormukset mittaavat fysiologiaa, mutta eivät mielen kuormittumista tai palautumista. Moodmetric on suomalainen, kansainvälisesti palkittu terveysteknologian innovaatio. Moodmetricin ainutlaatuisen teknologian avulla voidaan seurata mielen kuormitusta, yksittäisiä reaktioita ja palautumista eri vuorokauden hetkinä lyhyellä aikavälillä sekä stressitasoja pitkällä aikavälillä.

Mindui on Moodmetricin kouluttama ja hyväksymä yksilö- ja ryhmämittausten suorittaja sekä tulosten analysoija.

Mikä on mielen työhyvinvoinnin strategia?

Mielen työhyvinvoinnin strategia on dataan perustuva työkirja HR:lle, esimiehille sekä koko henkilöstölle, joka sisältää juuri sinun työyhteisöllesi kohdennetut, dataan perustuvat mielen työhyvinvointia tukevat suositukset ja toimenpide-ehdotukset. Strategian tarkoituksena on löytää konkreettisia keinoja ja yhteisiä käytäntöjä, joiden avulla varmistetaan mielen palautuminen, parannetaan työssä jaksamista, vähennetään kuormitusta sekä ennaltaehkäistään uupumista.

Mielen työhyvinvoinnin strategia sisältyy 6kk yrityspalveluiden pakettiin ja se voidaan laatia ryhmä-, tiimi- tai työyhteisötasoille.

Valmennusohjelmat

Minduin valmennusohjelmat ovat tyypillisesti 12kk, 6kk tai 4kk palvelukokonaisuuksia. Valmennusohjelmat muodostuvat etä- tai livevalmennuksista, koulutuksista sekä Mindui taukosovelluksen käytöstä. Valmennusohjelmien aikana osallistuvat yksilöt, tiimit ja työyhteisöt harjoittelevat mielen palautumista, mielen tekniikoita sekä työelämän mentaalitaitoja. Esimiehille ja HR:lle tarjotaan valmennusohjelmien aikana erilaisia mielen työhyvinvoinnin johtamisen koulutuksia.

Saatavilla myös yksittäisiä valmennuksia tai koulutuksia.

Haluatko lisätietoa
Minduin palveluista?

Olen Minduin perustaja Sanna Koskela. Varaa aika kalenteristani, ja jutellaan lisää.

Lataa mielesi

lataa Mindui

Minduin äänitteet antavat tauon mielelle. Lataa applikaatio sovelluskaupasta ja aloita virkeämpi elämä.

Mindui Tauko mielessä. Sovellus rentoutumiseen ja jaksamiseen