Mindui

Mindui on suomalainen terveysteknologian innovaatio

Työelämä ja työarki ovat nykyisiä nopeatempoisia. Eteemme tulee jatkuvasti muutoksia. Multitaskaaminen, keskeytykset ja ulkoiset häiriötekijät kuormittavat erityisesti mieltä. Mindui syntyi tarpeesta parantaa mielen työhyvinvointia – antaa meille jokaiselle työkaluja ja keinoja mielen palautumiseen.

Sanna Koskela, Minduin perustaja ja toimitusjohtaja on toiminut vuorovaikutustaitojen kouluttajana ja mentaalivalmentajana jo usean vuoden ajan. Hän on kohdannut satoja ja tuhansia eri alojen ammattilaisia, asiantuntijoita, johtajia ja opiskelijoita.

“Työarki on monella niin hektistä ja poukkoilevaa. Siksi tapanani on ollut aloittaa koulutustilaisuudet mielen rentoutuksella. Olen huomannut sen auttavan osallistujia saamaan ajatukset kasaan, keskittymään yhteiseen aikaamme ja tuomaan myös lisää virtaa.”

“Olen hypnotisoija sekä sertifioitu mentaalivalmentaja, ja perehtynyt laajasti erilaisiin mielen mekanismeihin ja miten mieli palautuu kuormituksesta. Mielen ammattilaisena työkalupakissani on varsin järeitä ja tehokkaista menetelmiä rentouttaa ja palauttaa mieltä.”

Mindui syntyi asiakaspalautteiden innoittamana

Koulutuksissa ja valmennuksissa Sanna havaitsi, että monet ovat kadottaneet kyvyn tunnistaa millaisia taukoja ja palautumista mieli tarvitsee. Rentoutusharjoituksista tuli osallistujille erittäin tärkeä osa-alue koulutuksia ja valmennuksia.

“Sain vuosien ajan valmennuksiini ja koulutuksiini osallistuvilta toistuvasti palautetta siitä, että pitämäni rentoutusharjoitukset olivat todella tehokkaita. Asiakkaani kertoivat, että vasta rentoutusharjoituksen aikana he heräsivät ensimmäistä kertaa päivään.

Minduin ajatus sai alkunsa siitä, kun monet osallistujat tulivat kysymään minulta voisivatko he saada saman rentoutusharjoituksen äänitteenä. Koko ajan kysyntä mielen työhyvinvoinnin keinoista, työkaluista ja valmennuksista lisääntyi.”

Mielen työhyvinvointia parantava terveysteknologia-alan innovaatio

Elämme arkea, jossa haluamme koko ajan saada dataa urheilusuorituksistamme, yöunesta ja palautumisesta. Seuraamme terveysteknologian avulla fyysisen hyvinvointimme tilaa.

Minua kiehtoi ajatus nostaa mielen hyvinvoinnin merkitystä työelämässä. Aiheesta on paljon tutkimuksia ja tilastoja, mutta jokaisen arjessa mukanakulkevia toimenpiteitä on vielä varsin vähän. Mindui on suunniteltu osaksi arjen eri toimintoja. Sen tulokset on todennettavissa ja mitattavissa.”

Syntyi Mindui, mielen työhyvinvoinnin palvelukokonaisuus, jonka valmennukset ja mielen työhyvinvoinnin strategiat perustuvat terveysteknologian ratkaisujen tarjoamaan dataan. Minduin taukosovellus tuo tehokkaat, hypnoosin tekniikoita hyödyntävät taukoäänitteet osaksi jokaisen arjen hetkiä.

Kansainvälistyvä Mindui hyödyntää tulevaisuudessa tekoälyä ja pelillistämisen keinoja

Mindui on jo nyt herättänyt kiinnostusta terveysteknologian toimialaa vahvasti kansainvälistävän Business Finlandin ja erilaisten muiden toimijoiden parissa. Tuote- ja palvelukehitys on vahvaa. “Tällä hetkellä tutkimme miten voimme hyödyntää tekoälyä mielen työhyvinvoinnin parantamisessa. Minduin sovellukseen kehitetään parasta aikaa myös pelillistettyjä elementtejä. Tulevaisuus on siis jo täällä!”

Haluatko lisätietoa
Minduin palveluista?

Olen Minduin perustaja Sanna Koskela. Varaa aika kalenteristani, ja jutellaan lisää.

Lataa mielesi

lataa Mindui

Minduin äänitteet antavat tauon mielelle. Lataa applikaatio sovelluskaupasta ja aloita virkeämpi elämä.

Mindui Tauko mielessä. Sovellus rentoutumiseen ja jaksamiseen